Gölemezli ve Pamukkale Gezimiz

11.10.2023 117

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hülya ÖZLÜ 6/F sınıfı ile Gölemezli Köyü ve Pamukkale’ye gezi düzenledi. Gezinin ana hedefi öğrencilerin Denizli’nin ekonomisine katkı sağlayan tekstil sanayinin hammaddesi olan pamuğu, tarlasında görüp incelemekti. Gezi süresince pek çok tarım alanı tanıtılarak, bağ bahçe zeytinlik uzaktan da olsa tanıtıldı. Ardından Pamukkale travertenlerinden çıkıp Hierapolis Antik Kenti’nde bulunan müze ve Antik Havuz gezildi. Öğrencilerimizin çok ilgisini çeken bu gezide turistlerle de iletişim sağlayan öğrencilerimiz pek çok anı ile döndü. Geziye katılan ve bize destek olan Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Gülhan SARIKAVAK’a ve gezi boyunca bizimle olan Gölemezlide evinde ağırlayıp, tarlalarını gezdiren değerli velimiz Emel ÇAPACI’ya teşekkür ederiz.