ZEYNEL OZANSOY - Müdür Yardımcısı

1978 yılında Burdur Salda’ da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Burdur, Salda İlkokulu’ nda, liseyi Denizli, Akköy Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde  tamamladı. Sonra Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Yiyecek ve İçecek Bölümünü bitirdi. Daha sonra Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliğinden mezun oldu.

22 Şubat 2007 tarihinde Balıkesir, Balya İlçesi’ nde Şamile Altıntaş İlköğretim okuluna teknoloji ve tasarım öğretmeni olarak ilk göreve başladı. Meslek hayatına sırasıyla;

Adana, Yüreğir Ethem Kuzucu İlköğretim Okulu, Denizli, Çameli Elmalı Köyü İlköğretim Okulu, Denizli Yeniköy ve Mükerrem-Mehmet Eke Ortaokullarında çalıştı.

Halen Denizli Pamukkale Merkez Ortaokulu Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.